Vásárlás

Játék megvásárolható az alábbi lehetőségek egyikén:

Internetes áruházban kedvező áron:

g2a-logo

 

 Steamen:

“Közvetlenül” a kiadótól Interneten:

 

Vagy “letöltőkódot” formájában (Dobozzal!) az 576kbyte üzleteiben!

 

 

Jó Játékot kívánunk!

45413 Összes megtekintés 9 Mai megtekintés
 • Dudás János Pipás Zoltán

  de hjogy kel betenii a játékba a dlc?
  megvetem a játékot de sehogy nem jön be a dlc

  • Ha Steamen aktiváltad a játékot – és ott vetted meg a DLC-t, vagy ha boltban vetted meg a játékot és a DLC-t is és mindkettőt aktiváltad Steam-en, akkor automatikusan települ és bekerül a játékba.

 • arcadia421

  Valami nem világos. Meg van az 1.23 (utolsó kiadás) a gyártótól letöltve….erre a steam azt mondja, hogy nem tudok kiegészítőt venni, mert a steam változat kell?? Miért is? Na tesztből lett steam-es változat is…na, de a skandináv és az ea (ami gyári volt) az nem került bele. Most így van 2! ETS2. Hogyan lehet akkor most a DLC-t betenni? Hogy rendesen működjön? Miért nincs átjárás?

  • Azért, mert a fejlesztő a DLC-ket leginkább Steam-en adja ki, viszont ahhoz, hogy a Steames DLC-ket használni tudd, Steames játék kell. Ehhez pedig az kell(ett volna), hogy a játékot vagy eleve Steamen vásárold meg, vagy olyan helyen, ahol játék kulcsot (serial key) kapsz, amit utána tudsz aktiválni Steamen. Az, hogy ha a gyártó weboldalán vásárolod meg digitálisan letölthető formában, jár-e hozzá aktiváló kulcs, ami Steamen is jó, azt nem tudom, de ezt az SCS software-től kellene megkérdezni (angol nyelven) e-mailben, feltéve, hogy nem kaptál kulcsot vásárlás után.

 • Csok Ferenc

  hali
  van egy kis problémám nem tudom letölteni a Multi szoftvert be buggol az oldal

  • Mit jelent, hogy “be buggol az oldal”?