[Új Verzió] ETS2 1.12.1 verzió + High Power Cargo Pack DLC!

Örömmel jelentjük be, hogy elérhetővé vált az új 1.12.1 verziós frissítése a játéknak és ezzel egy időben elérhetővé vált a  High Power Cargo Pack DLC is a Steam áruházban.

Elsőként a Steam verzió kapja meg a frissítést, hogy időben kiderüljenek az esetleges hibák, amik javítása szükséges, mielőtt kiadnánk a frissítést a Dobozos verzióhoz is.

Mától bevezettük a DLC-k egy új típusát, a High Power Cargo Pack DLC  a játékhoz új fajta rakományokat ad hozzá. Ez csak a Steames verziónál érhető el!

Amíg a játékosok, akik otthonosan mozognak a modok használatának világában, sok egyéb játék kiegészítőt, rakományt élvezhetnek, addig az ehhez nem értő játékosok kimaradnak az efféle lehetőségekből és hosszú ideje kérnek minket, hogy bővítsük a játékot ilyen tartalmakkal. Ez a kiadás egy újabb kis lépés az ETS2 világának kibővítésére; a jövőben szeretnénk bővíteni a kamionok testre szabhatóságát   is, mind belül a fülkében, mind kívül a járművön, de tervezzük továbbá, hogy felülvizsgáljuk a trélereket és rakományokat.  Egy új hivatalos licensz egy Tréler gyártótól már a láthatáron van, így ez inspirál minket abban, hogy folytassuk az Euro Truck Simulator 2 játék további fejlesztését ezen a vonalon.

Itt egy kis “promo” videó az új DLC-hez:

 Forrás: http://blog.scssoft.com/2014/08/just-released-ets2-ver-112-and-new-high.html