[Truckers MP] Szimuláció és /fix

Helló mindenkinek!

Egy ideje kikértük a véleményeteket a /fix paranccsal kapcsolatban. Ahogyan utána mondtuk, csupán egy maréknyian szavaztak az átlagos havi játékosaink közül, ezért nem kaptunk egyértelműen tiszta képet arról, hogy szerintetek miként kellene működnie a parancsnak.

Ez azt a helyzetet eredményezte, hogy minden maradt a régiben. Habár, miután láttuk a leadott szavazatokat, elolvastuk a reakciókat a Facebook oldalunkon és a hivatalos nemzetközi csoportunkban, valamint beszélgettünk néhány játékossal, úgy döntöttünk, hogy nagy óvatossággal felülvizsgáljuk ismét a dolgot és arra jutottunk, hogy még egy dolgon változtatnunk kell azok számára, akik szeretnék a szimulációt magasabb szintre emelni.

Teljesen kikapcsoltuk a /fix parancsot a szimulációs szervereinken. A szerverek, amelyeken sebességkorlátozás van bekapcsolva szimulációs szervernek minősülnek, tehát akik esemény szervert igényelnek bekapcsolt sebességkorlátozással, azok vegyék figyelembe, hogy ez a parancs nem lesz használható.

Lehet, hogy ez a változás felkelti néhány játékosunkban a reményt, viszont jelenleg nem tervezünk semmilyen további változtatást a paranccsal kapcsolatban.

Jó fuvarozást!

-TruckersMP Team