További információk a következő NAGY frissítésről

Az előző bejegyzésben megmutattunk nektek néhány dolgot, ami a következő nagyobb Euro Truck Simulator 2 frissítéssel fog érkezni, beleértve a 3 új várost és az ülés állíthatósági újdonságot.
Vezetés Velencében

Másik értékes újítás is érkezni fog – az aktuális sebesség korlátozás megjelenítése a Navigációs Rendszerben, hasonlóan az átlagos autós GPS alapú navigációs eszközökben. A Navigációs Rendszerünk megpróbál még okosabb lenni ezzel kapcsolatban – a “kamionokra vonatkozó” sebesség korlátozásokat fogja megjeleníteni – hiszen a játékunk a kamionokról szól. Szóval a normál autókra vonatkozó sebességkorlátozások néhány esetben felülírásra kerülnek az adott országban megszabott, kamionokra vonatkozó korlátozások értékével. Ez a funkció opcionális, szóval csak akkor kell használnod, ha akarod, de akármikor ki tudod kapcsolni a játék beállítások között.

Lesz némi változás a játék felhasználói felületén is. A felhasználói felület kapott egy kis ráncfelvarrást, hogy kicsit átláthatóbb és frissebb legyen. Az alábbi képen látható, hogy a játékban a HUB hogyan fog kinézni:

A tesztelés közben készítettünk néhány további képet az új területekről. Bejegyzés sorozatokon keresztül fogjuk az összes képet megmutatni nektek. Kezdjük Velence megközelítésével és néhány városon belüli képpel: