Tengerentúl…

[ratings]

Skandinávia egy teljesen más hely a területek létrehozása szempontjából, mint az eddigiek voltak – nem csak a látnivalók miatt, hanem amiatt, hogy ezek az országok nincsenek annyira körülvéve szárazfölddel, mint az Euro Truck Simulator 2 eddigi világában.

A Skandináv területen az Euro Truck Simulator 2 összesen 14 új kikötőt kap, így különböző helyek közt lehet majd közvetlen komppal utazni.

Mivel a kompok Skandinávia közlekedésének fontos eszközei, ezért különösen sok időt és energiát fektettünk bele, hogy a Hajó modellek és a komp kikötők elhelyezkedése minél közelebb álljon a valósághoz. Különösen sokat foglalkoztunk a Kikötők modellezésével, aminek kitűnő eredménye lett – több kikötő ebben a kiegészítőben akkora méretű lett, mint egyes komplett városok az ETS2-ben eddig voltak.

A tengeri közlekedési hálózat lehetőséget fog biztosítani számotokra, hogy alternatív kapcsolatokat használjatok skandináviában és a többi területen, hiszen a kompok uticéljai között megtalálható Lengyelország és Anglia is. Ezzel egy időben, hogy elkerüljük a komp rendszerrel történő visszaéléseket, vagyis azt, hogy a játékosok csak úgy “ugráljanak” gyorsan a térképen össze-vissza úgy, hogy ne kelljen sokat vezetniük, ezért a Komp hálózat útvonalai szándékosan nem olyan sűrűek, mint a való világban.