Skandinávia – Irány messze és mégmesszebb…

A Skandináv térkép  készítése a végső fázisába ért. Ez nem azt jelenti, hogy kész van, még sok tesztelés, javítás, optimalizálás áll előttünk.  Tudnotok kell, hogy egy ilyen Add-on elkészítéséhez több hónapon át tartó finomítási munkák szükségesek, mielőtt kiadhatnánk hivatalosan. 


A térkép grafikai csapatunk nagyon keményen dolgozik azért, hogy minél valóságosabb, reálisabb legyen a játék környezet, hogy a Skandináv városok minél jobban tükrözzék a valóságot.


Mindeközben a programozóink folyamatosan fejlesztik az eszközeinket, hogy minél jobb minőségű tereptárgyakat készíthessünk, bár ezek elkészítése nehezebb, mint amivel 2-3 éve dolgozunk.

Természetesen a térkép nem minden része lesz valóság-alapú, de igyekszünk az tájegységeket felismerhetően elkészíteni. Reméljük, hogy a részletekre való odafigyelés megemeli majd az élvezeti értékét ennek a térképnek a felfedezésének, különösen azok számára, akik ezeket a Skandináv vidékeket jól ismerik a valóságból.


Eközben, a küldetésünk az, hogy saját dedikált festést használhassanak a sofőrök a kamionjukon, amelyik országban jelenleg is nagyon jól megy a játék eladása, így kiadtuk a hivatalos Francia Festés csomag DLC-t, ami az ETS2 Steames verziójához érhető el. Vess rá egy pillantást!