Műszerfal éjszaka

Épp ma fejeztük be egy újabb közelgő fejlesztést – az eltérő színű műszerfal gomb háttérvilágítást. Eddig mi csak Fehér fényt használtunk, de a valóságban többféle színt használnak a gyártók.


Az alábbi képernyőkép mutatja, hogy azonnal elkezdtük fejleszteni most kiadott Euro 6 DAF kamiont és a következő ETS2 frissítésig szeretnénk az összes jelenlegi kamionnak elkészíteni az éjszakai műszerfal világítását.


Úgy gondoljuk, hogy van köztetek igazi kamionsofőr. Jó referencia anyag megszerzése nagyon nehéz számunkra. Rendelkezünk tonnányi képpel és videóval a kamionok belső teréről, amikor Test-vezetésen vettünk részt, de nem volt túl gyakori, hogy ez sötétben történt volna. Ha van lehetőséged a játékban található kamiontípusok fülkéjébe bemenni, nagyon megköszönnénk, ha készítenél képeket éjszaka, járó motorral és műszerfal világítással róluk és elküldenéd számunkra. FONTOS! Ne használj Vakut közben, hogy csak a fények látszódjanak és könnyen azonosíthatóak legyenek a gombok! 


Létrehoztunk egy speciális részleget a fórumban, ez a következő címen érhető el (angol) URL: http://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=152  – Köszönjük!