Multiplayer Szerverek állapota

Az elmúlt időszakban több játékos is panaszkodott, hogy nem tud csatlakozni az EU1 szerverre és nem tudja mi lehet az oka. Mint minden hasonló játék esetében, úgy jelen esetben is két lehetőség lehet, ami okozza a hibát. Az egyik, hogy a játékosnál van valami technikai hiba. Tűzfal letiltás, hibás DNS állapot, szolgáltatói korlátozás …stb. Ezek a hibák egyéniek, tehát csak az adott felhasználót érintik.

A másik lehetőség, ha az adott szerver nem üzemel, ki van kapcsolva, karbantartás alatt áll, vagy bármilyen okból nem érhető el a világhálóról. Ez a hiba globális, minden játékost érintő, vagyis nincs olyan, hogy Pistinek nem érhető el a szerver, míg Jancsikának igen.

Amennyiben nem tudtok csatlakozni a szerverre bármi oknál fogva – vagy akár a játék indítása előtt is érdemes lehet – ellenőrizzétek, hogy az adott szerver, amire csatlakozni szeretnétek jelenleg épp online vagy offline. Ha online, akkor lehet csatlakozni, ha offline, akkor várni kell, amíg online nem lesz.

Szeretnénk a folyamatot az ETS2.hu Közösség számára egyszerűbbé tenni, így mostantól az oldalunkon is megtekinthetitek a szerverek aktuális állapotát az oldal jobb oldali sávjában:

serverstatus

Amelyik szerver mellett az Online szerepel, az működik, arra tudtok csatlakozni. Amelyik mellett az Offline látható, az valamiért nem üzemel, arra NEM TUDTOK csatlakozni!

 

Reméljük, hogy eme kis újításunk sokat fog segíteni nektek abban, hogy megállapítsátok nálatok van-e hiba, vagy a szerverrel van-e gond.