Megújult az eurotrucksimulator2.com!

[ratings]

Ahogyan már többen észrevehettétek, az Euro Truck Simulator 2 Hivatalos Weboldala, az eurotrucksimulator2.com weboldal a játék megjelenése óta nem sokat változott. A fejlesztők úgy érezték, hogy a Skandináv kiegészítővel bekerülő újdonságok, grafikai fejlesztések indokolttá teszik, hogy a Weboldal is egy újításon, átalakuláson essen át. Ennek megfelelően néhány napja a weboldal teljesen megújult, az eddig megszokotthoz képest teljesen új külsőt kapott.

newpage1

Az egész oldal egy világosabb, szürkés-fehéres színvilágot kapott, valamint a képek mérete és minősége is növekedett. Az eddigiekhez képest már főként a képek dominálnak az oldalon.

newpage2

A Felső csíkba került a menüsor, ahol eljuthatunk a különböző aloldalakhoz.

Az első és elképesztően jól sikerült menüpont az “About” vagyis Rólunk / A játékról menüpont.

newpage5

Ezt az oldalt MINDENKÉPP próbáljátok ki, ugyanis fantasztikus újdonságokat tartalmaz!

Az “About” oldalon INTERAKTÍV tartalommal találkozhattok, ahol többek között megtekinthetitek a játékban elérhető valamennyi kamiont, műszaki adatokat róla, valamint egy 3D-s modell is a rendelkezésetekre áll, ha szeretnétek körbeforgatva szemügyre venni az adott kamiont!

 

Ezek alatt jön a Kamion Testre szabhatóságát ábrázoló, szintén Interaktív rész, ahol a különféle elemekre (motor, váltó, lámpák, kürtök, villogó …stb.) kattintva a rajzolt kamionon “megjelenik” az adott részleg helye.

Ezután következik a Személyes fejlődést bemutató “infografika”, ahol szintén interaktív formában választhatjuk ki a “skilleket” és olvashatunk róla rövid leírásokat, hogy melyik szinttel mi válik elérhetővé a játékban.

Alatta jön egy “fejlődési diagram“, ami a fontosabb lépcsőfokokon vezeti át a kezdő sofőröket (Kezdve az első fuvartól az első saját kamionig).

Következő rész a Saját Cég (NEM VIRTUÁLIS VAGY MULTIPLAYERES!) lépcsőfokait ábrázoló rész, végül egy interaktívnak mondható Térkép következik, ahol megtekinthetőek, hogy mely országok melyik csomagba tartoznak (Alap, Going East és Skandinávia), illetve az adott országokról rövid ismertető olvasható a kis + jelekre kattintva!

Legvégül a Modderekről és a Közösségről esik szó.

A Buy – vagyis Vásárlás oldalon lehetőség van a játékot közvetlenül a készítőtől megvásárolni, ráadásul az alábbi csomagokat kínálják:

newpage4

 

Amint látható lehetőség van megvásárolni az Alapjátékot, az Alapjátékot + Going East kiegészítőt, az Alapjátékot + Skandináv kiegészítőt, valamint egyben mindhármat is.

Természetesen lehetőség van CSAK a Going East vagy a Skandináv kiegészítő megvásárlására is!

 

Összegezve az oldal hatalmas átalakuláson ment át, javasoljuk mindenkinek, hogy legalább egyszer keresse fel az oldalt, mert megéri, főleg az “About” oldalt mindenképp érdemes kipróbálni! 

Szerintünk fantasztikus lett az új oldal! Szerintetek?