Megújult a Hungarocamion vZrt!

[ratings]

Kedves Sofőrök!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy az ETS2.hu Közösség HIVATALOS virtuális fuvarvállalata, a Hungarocamion vZrt teljesen megújult!

logo_03

Elkészült a cég saját, különálló Weboldala – a régi fórumos téma helyett – valamint lecserélésre került az eddig használt MyVTC rendszere is egy saját, egyedi fejlesztésű rendszerre.

Az új rendszer legfőbb előnye, hogy saját igényeink szerint alakíthatjuk, bővíthetjük, így minden tekintetben megfelelő számunkra, nem vagyunk kénytelenek elfogadni korlátozottabb lehetőségeket.

A cég weboldala: http://hungarocamion.ets2.hu

Részleteket a rendszerről a továbbra kattintás után olvashattok!

A Rendszerről

Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, rendszeresen kerülnek be újabb és újabb elemek, de a rendszer jelen állapotában is ellátja az alap feladatokat.

 

Jelentkezés sofőrnek és Bejelentkezés

A céghez történő jelentkezéshez a Steam Login rendszerét használjuk és egyúttal ellenőrizzük, hogy rendelkezik-e az illető eredeti, Steames ETS2 alapjátékkal. Ehhez feltétlenül szükséges, hogy a Steam profil NYILVÁNOS legyen. Miután bejelentkeztünk Steam segítségével, egy rövid adatlapot kitöltve küldhetjük el a jelentkezésünket sofőrnek.

A későbbi bejelentkezés szintén ugyan így, Steamen keresztül történik, ezúttal azonban már a cég Menedzsment rendszerébe jutunk a Jelentkezési lap helyett.

FIGYELEM! Sajnos a STEAM rendszere sokkal instabilabb, mint gondoltuk, így a “csúcsidőben” (általában 17-22 óra között) a Steam Közösségi rendszere lelassul, sőt gyakran le is áll, ekkor sajnos az oldalra nem lehet jelentkezni vagy belépni a Steamen keresztül, így előfordulhat, hogy ezen időszak alatt nem sikerül majd Jelentkezni sofőrnek, vagy ezzel a módszerrel bejelentkezni az oldalra.

A fenti probléma “kiküszöbölése” érdekében bevezetésre került egy új bejelentkezési lehetőség is, a Facebook Bejelentkezési rendszerével, viszont ennek használatához szükséges, hogy a korábban Steam rendszeren át létrehozott profilt összekapcsoljuk a Facebook fiókunkkal és csak ezután nyílik lehetőség a Facebookos – eddig probléma nélküli bejelentkezésre.

Ezért javasoljuk mindenkinek, hogy ha sikerül (valami csoda folytán) regisztrálnia sofőrként a rendszerbe és rendelkezik Facebook fiókkal, akkor az első belépés után a Beállítások menüpontban kapcsolja össze a profilját, hogy utána már Facebookon át gond nélkül tudja használni a rendszert!

Felhasználói felület, Menüpontok

A Cég menedzsment rendszer felhasználói felülete 3 részre tagolódik:

  1.  Fejléc sáv
  2.  Bal oldali “menü oszlop”
  3.  Jobb oldali tartalmi rész

 

Fejléc Sáv

Bal szélén A cég logója látható, jobb szélen a Profil, Beállítások és Kilépési lehetőség, a sofőr neve* valamint egyéb adatok a lenyíló menüben.

 

Központ

ui

A menedzsment rendszerünk kapuja, belépés után ide kerül minden sofőr. Itt látható az Irattárba vezető gomb – a későbbiekben további gombok jelennek majd meg mellette, alatta egy gyors áttekintő diagram az elmúlt hónapban teljesített fuvarokkal kapcsolatban, valamint a céggel kapcsolatos hírek.

Irattár

irattar

Az irattárban tölthetjük fel az új menetleveleket (MyVTC nevén Naplókat), valamint jobbra áttekinthetjük az eddigi fuvarjaink állapotát, ami lehet Függőben, Elfogadva vagy Elutasítva. Ha elfogadva mögött Csillag is megjelenik, akkor az adott fuvar “Kiváló” lett. Ha a fuvarlevél elutasításra került, akkor az egeret az elutasítva szóra kell vinni, és kis felnyíló felületen elolvashatjuk az elutasítás okát.

Dolgozók

dolgozok

A dolgozók menüpontban a cég tagjait lehet áttekinteni, “Rang**” szerinti sorrendben, a tagokról, néhány információval együtt. Az adott tag nevére kattintással a Profiljára lehet eljutni.

 

Profil

profil

Minden tag rendelkezik személyes profil oldallal, amin megtekinthető a Neve, Profil képe, Rangja, Steam és játék “Online” állapota, utolsó aktivitása, teljesítmény statisztikája és Menetlevelei, illetve közvetlenül el lehet innen jutni a Steames profil oldalra is.

 

Steames Adatszinkronizáció

Amint azt a cikk elején már írtuk, a jelentkezés feltétele a Steames bejelentkezés. Ezt kihasználva az oldal több adatot is szinkronizál a Steammel, így például a sofőr NEVE, Profilképe, illetve Steames Online vagy játékban állapota is rendszeresen frissítésre kerül a Steam rendszeréből.

 

Hungaro Pont (HP)

A sofőrök a teljesítményük, aktivitásuk után különböző Rangokat érhetnek el. A Rangok eléréséhez meghatározott mennyiségű Hungaro Pontot kell gyűjteni, ha összegyűlik a megfelelő mennyiségű pont a következő szinthez, a sofőr rangja egy szinttel feljebb lép. Nálunk így nem csak egyszerű sofőrök vannak, hanem a sofőrök közt is különbséget teszünk a rangjuk által.

 

Áthozott Adatok

Természetesen a régi motorosok korábbi, MyVTC rendszerben elért teljesítménye nem vész el, az új rendszerbe történő regisztrálás után mindenkinek jóvá írjuk az addig elért teljesítményét is, ezek az értékek az adatlapon az “Áthozott” jelölést kapták.

 

A csacsogósabbaknak rendelkezésre áll TS3 szerver is, így akár közös konvojozás során is lehet egymással szóban is kommunikálni. A TS3 szerveren aktuálisan tartozkodó tagokat az oldalon szintén meg lehet tekinteni.

 

Láthatjátok, a rendszer már most is elég korrekt állapotban van, de még rengeteg újdonság fog bekerülni a következő időszakokban. Ha még nem vagy tagja egyik fuvarvállalatnak sem, vagy szeretnéd lecserélni jelenlegi céged, esetleg a saját, egyedi rendszerünk felkeltette érdeklődésed, akkor gyere hozzánk sofőrnek, várunk mindenkit szeretettel!