KRONE pótkocsik érkeznek az ETS2-be

Ha követitek a közösségi média csatornáinkat, észre kellett vennetek, hogy tavaly novemberben közzétettünk néhány képet a KRONE gyártó üzeméről. Nem tettünk rendszeres látogatást, de rengeteg képet készítettünk a két nap alatt – annak érdekében, hogy minnél több 3D-s beolvasást kapjunk. A rajongói válaszok nagyon pozitívak voltak, és természetesen a KRONE egy új hivatalos licensz játékaink számára.

Örömmel nyugtáztuk, hogy lezárultak a tárgyalások, és mi összefoglaltuk a KRONE pótkocsik választékát, egy új DLC-ben az ETS2-höz.

Miközben a csapat a különböző pótkocsikról készített képeken dolgozott a KRONE marketing csapata megragadta az alkalmat, hogy interjút készítsen a munkatársainkkal, és dokumentálja munkájukat. Ez a rövid dokumentumfilm a mai napon megjelent a KRONE hivatalos Youtube csatornáján, és örömmel töltöttük el rajongóinkat is…

Nagyon izgalmas amikor az engedélyező partnerek komolyan veszik munkánkat, és felismerik a benne lévő lehetőségeket, hogy növeljék a márka láthatóságát együttműködésünkkel! Ez nem feltétlenül a legfrissebb hír ebben a témában, ezért időről időre átnézheted a KRONE Twitter Facebook és Instagram profiljait, vagy egyszerűen megmutathatod nekik kicsit az elismerésed, hogy készen áll az ETS2-höz való csatlakozásra. A rajongói közösségünk ereje, és elkötelezettsége nagyon erős tényező amikor a kísérleti engedélyjel rendelkező partnerek felé közelítünk.

Pontos megjelenési időt még nem tudunk mondani, de a jármű technikai csapatunk már dolgozik, és mindent megtesz azért, hogy újra felemeljék a minőséget. A programozóinkkal, és a tervezőinkkel közösen néhány nagyon jó dolgot dolgoznak fel a pótkocsikkal kapcsolatban. 🙂


Tagged: , ,