Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

xmas-head1b

Az ETS2.hu Közösség Vezetőjeként szeretném megköszönni mindenkinek, aki csatlakozott hozzánk és jelenlétével jobbá, színesebbé tette ezt a remek közösséget!

Lassan fél éve, hogy elindultunk, azóta sok dolog történt, a tagok száma szépen szaporodik azóta is, jelenleg Google+ rendszerben több, mint 100-an, Steam csoportban több, mint 150-en, fórumban közel 140-en vagyunk, de ez mind “semmiség” a Facebookos jelenléthez képest, ahol a Multiplayeres csoportban 225 tagunk van, míg a fő ETS2.hu Facebook oldalunkat több, mint 1800-an lájkolták! Köszönjük nektek!

Köszönjük, hiszen egy közösség csak a tagjai által működhet! 

Jövőre sokat fogunk dolgozni azon, hogy az ETS2.hu Közösség minél jobb és aktívabb legyen, hogy tényleg mi legyünk Magyarország legnagyobb ETS2 közössége! Ehhez rátok is szükségünk van, veletek együtt akarjuk tovább építeni ezt a világot, ezért is kérdezünk meg titeket kérdőívek formájában több változtatással kapcsolatban is.

De most leállunk a munkával, hiszen elérkezett a Karácsony és hamarosan itt a Szilveszter is, így itt az ideje kicsit visszakapcsolni, leparkolni és a családunkkal, szeretteinkkel tölteni az időt, amennyit csak lehet.

Kívánok az ETS2.hu közösség vezetése nevében mindenkinek Békés, Szeretetben Gazdag, Kellemes karácsonyt és Sikerekben, Örömökben, Szeretetben gazdag, Boldog Új Évet!

Üdv,

Asmodeushu

ETS2.hu Közösség Vezető