Ízelítő a közelgő ETS2 frissítésből

 

Jelenleg keményen dolgozunk a következő Euro Truck Simulator 2 frissítés tesztelésén és az adatok, illetve programkód véglegesítésén. Rengeteg dolog fog belekerülni, néhány fejlesztés látható lesz a felületen, viszont néhány változtatás a motorháztető alatt fog történni, beleértve az autók AI kódjának több hónapos fejlesztését is. Jelenleg “amikor készen lesz” módban dolgozunk – nem tudunk pontos kiadási dátumot bejelenteni a frissítésre kiadására. Ha a tesztelés megerősíti, hogy jól állunk, akkor szeretnénk a frissítést még a nyár igazi beköszönte előtt kiadni, de ezt ne vegyétek biztosnak.

Már korábban megmutattuk nektek a fejlesztés alatt álló ülés állítás újítást. Azóta ezt is tovább fejlesztettük, hogy még több kamera beállítási lehetőség legyen.

A Heavy Load Studios  közreműködésének köszönhetően 3 új város kerül be az ETS2 világába: Venice, Graz, és Klagenfurt. A térkép ezen kiegészítése ingyenes része lesz a játék frissítésnek minden játékos számára. Az új utak rengeteg új felfedezésre váró kilométert jelentenek.

Következzen ízelítőként néhány kép az új területről: