Halloween Ajándék!

[ratings]

Miközben több csapatunk dolgozik különböző frissítéseken, fejlesztéseken a játékainkkal kapcsolatban, szeretnénk köszönetet mondani a türelmetekért!
Mi kellő motivációval rendelkezünk ahhoz, hogy újabb tartalmakat és tulajdonságokat adjunk a játékhoz; folyamatos fejlesztés a kulcs ahhoz, hogy túléljük a piacot. De sajnos nem adhatunk ki újabb frissítéseket addig, amíg nem érezzük késznek őket. Nem vagyunk tökéletesek, de igyekszünk a lehető legjobbat nyújtani, habár egyre nő a nyomás.
Mindazonáltal szeretnénk köszönetünket kifejezni az American Truck Simulator játékosok felé azzal, hogy ajándékba adunk egy STEAM kulcsot a hamarosan érkező Halloween Festés csomaghoz az ATS játékban. Bárki, aki rendelkezik 3 óra játékidővel, megkaphatja a kulcsot INGYEN!  Ehhez a Forrás oldal alján látható űrlapon át lehet hozzájutni, majd a kulcsot a Steames játékoknál megszokott módon aktiválni . A DLC a hét vége felé fog megjelenni.

Halloween tartalom már elérhető az Euro Truck Simulator 2 játékosoknak évek óta. Mi ezt a csomagot számos új festéssel fogjuk hamarosan kibővíteni, szóval az ETS2 játékosok is kapnak némi újdonságot!

STEAM KULCS IGÉNYLÉSE AZ EREDETI CIKK ALJÁN KATTINTS IDE! 


Tagged: , ,