FONTOS SZABÁLY MÓDOSÍTÁS + Tagfelvétel!

stop1

 

 

Kedves ETS2.hu Közösség Tagok!

Az ETS2.hu indulásakor felmerült bennünk a kérdés, hogy engedélyezzük vagy tiltsuk más, hasonlóan ETS2 témákkal foglalkozó oldalak “reklámozását”, említését a közösségi felületeinken. Mivel úgy gondoljuk, hogy a játék elég széles körben ismert és sok hasznos információt lehet szerezni többféle oldalról, így nem zárkóztunk el az ilyenek említésétől. Erre talán a legjobb példa a másik, igen nagy magyar ETS2 oldallal való együttműködés, aminek oka főként az, hogy az ő oldaluk profilja leginkább a játék moddingolásával foglalkozik, ami remek kiegészítése a játéknak, ellenben a mi közösségünk nem foglalkozik ezzel a témával ilyen szinten, mint ők. Így ez az együttműködés mindkét fél számára kölcsönösen hasznos és természetesen egyeztetés során jött létre.

Ezzel nincs is baj, ellenben sajnos az elmúlt hetekben, főként a Facebook felületeinken elkezdődött egy olyan folyamat, amitől korábban is tartottunk. Azért, mert nem tiltottuk a többi, hasonló oldal “reklámját”, így egy oldal tulajdonosa úgy gondolta, hogy ő elkezdi a saját oldalát reklámozni és tőlünk megpróbálni látogatókat szerezni. Ezzel alapvetően nem is lett volna gond, az első ilyen reklámot hagytuk is, hiszen ki tudja, lehet náluk is lesz a közösség számára hasznos információ. Sajnos az eset elfajult, az illető nem elégedett meg az egyszeri “ingyen reklámmal”, hanem elkezdte már-már rendszeressé tenni a hirdetést és 1 héten belül 3x is kiírt “toborzós” üzenetet a Facebook felületeinken.

Mivel nem szeretnénk, hogy átmenjen a csoport vagy az oldal egy ilyen “hirdető fallá”, így töröltük ezeket a bejegyzéseket. Néhány nap múlva (ma) ismét megjelent egy újabb toborzós üzenet, ebben már arra hivatkozva, hogy mivel nem tiltja szabály, így reklámoz.

Valóban, eddig nem tiltotta szabály, mert úgy gondoltuk, hogy normális emberi módon, mértékkel meg lehet ezeket oldani, de úgy látszik tévedtünk. Döntést kellett hoznunk a kérdésben és mivel kezdettől fogva nem akartunk apróhirdetési felületté alakulni, így a döntésünk értelmében MÁTÓL “szabály” TILTJA, hogy bárki más ETS2 témájú Weboldalt, Facebook oldalt, Facebook Csoportot vagy bármilyen más közösségi felületet osszon meg, reklámozzon vagy linkeljen be az ETS2.hu valamely közösségi felületén. Ebbe beletartozik minden Facebookos, Google+, Fórum, Steam felületünk egyaránt.

A szabályt be nem tartók az üzenetük törlésére, vagy a közösségből történő kitiltásra számíthat!

Tudjuk, hogy ezen intézkedésünk sokaknak nem fog tetszeni, de meg kell érteni, hogy az éremnek két oldala van, nem lehet ilyesmit korlátozás nélkül hagyni, mert a leleményes emberek egyből visszaélnek vele.

Másik fontos téma, hogy új pozícióba keresünk tagot az ETS2.hu Közösség számára:

ETS2.hu Közösségi Konvoj Szervező

Feladata: A közösség tagjainak, “cégektől független” konvojokat szervezni legalább heti rendszerességgel, és ezeken részt venni, vagy kijelölni valakit, aki a konvoj vezetőjeként vesz részt az eseményen. Az Eseményeket legalább 2 nappal az indulási időpont előtt meg kell hirdetnie az ETS2.hu közösség meghatározott felületein.

Elvárások:

– 16. betöltött életév

– helyesírás

– rendszeres ONLINE játék

– ETS2 Multiplayer játék tapasztalat

– TS használat

Mit kap tőlünk?

– Hozzáférést az ETS2.hu Facebook oldalához, hogy Eseményt tudjon létrehozni

– Hozzáférést az ETS2.hu Steam csoportjához, hogy Eseményt tudjon létrehozni

Ezeket felhasználva tud majd Konvojokat szervezni és ezt megjeleníteni a közösségünk fő felületein.

Ha szeretnél jelentkezni Konvoj szervezőnek, akkor írj egy jelentkezést az info@ets2.hu-ra, írj pár mondatot magadról, a játék tapasztalatodról és arról, hogy szerveztél-e már konvojt.