Fejlett vonóhorog

A közelgő Euro Truck Simulator 2 és American Truck simulator frissítés nyílt bétás verziójába bekerül egy új funkció: Fejlett vonóhorog. Azt mondják egy kép többet mond ezer szónál, hát még egy videó mi mindent tud megmutatni, szóval nézzétek meg a videót az új funkcióról:

Az új vonóhorog funkció opcionális lesz – be kell kapcsolnod a beállításokban, hogy lecseréld az eddig megszokott módszert. Győződj meg róla, hogy rendelkezel megfelelő precizitású tolatási képességekkel, mielőtt ezt megtennéd! 😉

Az eredeti vonóhorog megoldás engedte, hogy több irányból is a pótkocsi alá tolathass és fel tudd azt kapcsolni. “Csalni” tudtál vele, ha a megfelelő szögből tolattál alá, amivel utána könnyebb volt kijönni a parkoló helyről a pótkocsival. Az új megoldással pontosan kell alá tolatni, mert az ütközés fizikája teljesen szimulálásra kerül, így hasonló kihívással kell szembenézned, mint egy valódi kamionsofőrnek. Mivel ez a feladat a kezdőbb játékosok számára riasztó lehet, így megtartjuk a régi alap módszert is azok számára, akik még nem rendelkeznek kellő tapasztalattal a fejlettebb módszer használatához, de mivel tudjuk, hogy rengetek tapasztalt sofőrünk van, akik még több realitást kértek tőlünk a játékba, számunkra hoztuk létre  többek közt ezt a fejlesztést.

(Ha nagyon éles a szemed, a videóban észrevehettél egy kis ízelítőt egy másik közelgő tunning tartalomból, ami hamarosan érkezik az Euro Truck Simulator 2-be.)