Euro Truck Simulator 2 1.33 béta

A Hard-Core rajongói közösségünk már rég megkért minket, hogy vonjuk be őket a játékaink tesztelésébe. A múlt héten úgy döntöttünk, hogy teszünk egy kis próbát, és kiadtuk az 1.33 kísérleti verzióját. Ez egy olyan játékszerkezet ami egyáltalán nem mondható stabilnak, hogy hivatalos béta verzióként kiadjuk, de a visszajelzések előnyösek számunkra, hogy a potenciális kérdéseket gyorsabban feltárjuk az új funkció szemszögéből. Ezt, csak a fórumon jelentettük be a legjobbakat remélve. A visszajelzések mennyisége bebizonyította számunkra, hogy ez a kísérlet sikeres volt, néhány olyan kérdést feltárva amelyek sokat segítettek nekünk.

Ezzel a tapasztalattal fontolóra vettünk egy újabb lépést a játékunk teszteléséhez. Ezután mindig zárt béta teszten keresztül folytatjuk a munkánkat elismert, megbízható játéktesztelőinkkel. Most, ez a lépés is egy kísérleti béta, de szükségünk van rá mielőtt kiadnánk a nyílt bétát, vagy a kész játékfrissítést.

Köszönjük mindazoknak, akik részt vesznek a tesztelésben most már képesek leszünk arra, hogy kiadjuk az 1.33-as frissítést a vártnál hamarabb!

Ez a frissítés néhány kért funkciót, és néhány kért pótkocsit fog tartalmazni. Az egyik közülük a dupla síkplatós pótkocsi, és most már lehetőségünk lesz a konténeres pótkocsikat is átalakítani. Ezzel a funkcióval elérhető lesz a Krone Boxliner Krone DLC-vel rendelkezők számára. Egy másik rendkívül igényelt pótkocsi az építőanyag szállító, amit a frissítés után már hozzáadhatsz a flottádhoz.

A rendszerben megváltoznak bizonyos funkciók is amiket már nagyon vártatok. A legfontosabb a Steam felhő profil lehetősége. Nem lesz többet elveszett vagy törölt profil. Nem lesz szükség, arra hogy pendriveon megőrizzük a fájlokat, ha egy másik számítógépen szeretnénk játszani. Bár ez a funkció még további teszteléseket igényel, de reméljük hogy biztonságos helyet nyújt majd a profilok tárolásához.

Végül, de nem utolsó sorban, a kért funkciók közül most megkapjátok a vontató, és pótkocsi sablonokat. Reméljük, ez a funkció megkönnyíti mindazok életét, akik erősen “mod”olt vontatókból építenék ki a flottájukat. Biztos, hogy a rengeteg vontatóból és pótkocsiból álló flották tulajai egyetértenek velünk :).

 

És még mindig nincs vége az újításoknak. Sokan azt mondják, hogy az esőnek nyugtató Zen-hatása van, ezért a hatás javítása érdekében javítottunk az eső grafikáján. A szélvédőkre kerülő esőcseppek, most már realisztikusabbak lesznek mint korábban voltak. A sofőr szemszögéből lehet majd jól látni az esőcseppek fizikai mozgását a vontató mozgása közben. A gravitáció is módusult a játékban beleértve a felfüggesztést, a lengéscsillapítást, és a fékezést is.  Megpróbáljuk megtalálni az egyensúlyt a kormánykereket, kontrollert, és billentyűzetet használó játékosaink számára, hogy élvezetesebb legyen a vontatót vezetni. Mostantól más érzés lesz vezetni a kamionokat, ebben segít majd az új véletlenszerű zenelejátszás is.

A fontos változásokat lezárva pedig, hozzáadtunk egy változtatást még a játékhoz a villogó fénnyel küszködőknek. A konzolba beírt “g_disable_beacons 0/ 1/ 2”-vel lehet majd, ezt beállítani. Reméljük majd valamelyik beállítás megfelel neked.

Szóval élvezd az új verziót, de ne feledd, ez csak egy nyílt béta, és még nem egy stabil játékverzió, így hibákat, és instabilitást tapasztalhatsz. Megértjük, ha meg akarod várni a végleges verziót. Ha viszont, azt szeretnétek hogy hamarabb elkészüljön, akkor nagyra értékelünk minden visszajelzést a fórumon, vagy a hibajelentésben.

Ha kiszeretnéd próbálni a béta verziót, akkor ezt a Steam fiókodban teheted meg a következőképp. Steam>Könyvtár>Játékok>Jobb klikk az ETS2-n>Tulajdonságok>Béták>és ott a legördülő menüből válasszátok ki az 1.33-as béta verziót.

Változások:

  • Kettős síkplatós pótkocsi (Skandinávia DLC szükséges)
  • Megvásárolható konténer, és építőanyag szállító pótkocsi
  • Steam felhő profil
  • Kamion, és pótkocsi sablonok
  • Javított fizika (lengéscsillapítás, felfüggesztés, fékezés)
  • Valósághűbb esőcseppek
  • Véletlenszerű zenelejátszás
  • Ország, és városnevek lokalizációs beállításai
  • g_disable_beacons (a villogó fénnyel küszködőknek)
  • Megvásárolható Krone Boxliner (Krone DLC szükséges)

A változások miatt, lehet, hogy egy-két mod nem lesz kompatibilis a játék jelenlegi verziójával!