ETS2HU Fuvarvállalat átalakulása!

Kedves Sofőrök!

Elérkeztünk az ETS2HU Fuvarvállalat életének legnagyobb mérföldkövéhez, egy teljes átalakuláshoz.

Amikor az ETS.hu Hivatalos fuvarvállalata az ETS2HU létrejött, a cég nevével az elsődleges célunk az volt, hogy magát az ETS2.hu Közösséget népszerűsítsük a virtuális világban. Nem gondoltam, hogy ekkora sikere lesz a cégnek és ilyen sok, aktív sofőr fog csatlakozni a vállalathoz, köszönöm nektek!

Úgy gondolom, hogy elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor már nincs szükség rá, hogy az ETS2.hu Közösséget “hirdessük” a vállalat amúgy Fuvarvállalathoz nem köthető nevében, így arra az elhatározásra jutottunk a cég vezetőivel, hogy a nevet lecseréljük egy új, ámde nagyon régi és híres “történelmi”-nek mondható névre, amivel egyrészt jobban hangsúlyozhatjuk, hogy fuvarvállalatról van szó, másrészt legalább virtuálisan visszahozzuk a Nagy nevet a köztudatba.

Természetesen “csak” Név és arculat váltás történik, ezen kívül minden más változatlan marad. Változatlan elvárások, szabályok és személyzet várja továbbra is a lelkes sofőröket, hogy minél sikeresebb legyen a vállalatunk.

Örömmel jelentem be tehát, hogy az ETS2HU Fuvarvállalat mostantól Hungarocamion néven működik tovább!

logo_03
Miért esett a választás erre a névre és miért nem valami új nevet találtunk ki?

Mert úgy gondolom, hogy ez egy olyan név, ami megérdemli, hogy ismét megjelenjen, akár csak virtuálisan is. Ezenkívül nagyban befolyásolt a választásban az a tény is, hogy a Hungarocamion egyik telephelye itt volt a lakóhelyem közelében és egész gyermekkoromban ezeket a csodálatosan szép kamionokat láttam sorakozni a lámpa előtt a kereszteződésnél, így ezzel a változtatással szeretném egy kicsit visszahozni ezeket az időket is az életemből.

Remélem, hogy mindannyian úgy gondoljátok, hogy ez az új név Méltó rá, hogy büszkén viseljük!
A változások a névváltás miatt:

– Megkérünk minden sofőrt, hogy Steamen írja át a neve előtt az [ETS2HU]-t [Hungarocamion]-ra!
– Az egységes kamion festés is megváltozik, mostantól egyszínű Sötétzöld vontatók lesznek a hivatalosak,
– A Flottánk is bővül, hivatalosan használható márkák: Mercedes (Majestic), Iveco és Volvo – RÁBA sajnos nincs a játékban 😉

További részletek a Cég oldalán, a Hungarocamion menüpontban!