Egyedi Rendszámtábla, akár multiban is? World Of Trucks!

wotr_logo

Szeretnénk nektek bemutatni a World of Trucks nevű rendszert, amit az SCS software hozott létre, hogy az amúgy offline ETS2 játékot felruházza némi Online funkcióval. Itt természetesen (és sajnos) nem egy Multiplayer módra kell gondolni, ennél sokkal egyszerűbb a rendszer.

Miután regisztráltuk magunkat, a játékban készült képernyő képeinket tölthetjük fel a profil oldalunkra, amit ezután mások is láthatnak, vagy mi magunk oszthatunk meg közösségi felületeken. Összesen 6 db képet tudunk kiválasztani és feltölteni amolyan “kirakat szerűen”, vagyis, ha egy új képet szeretnénk a 6db után feltölteni, akkor a 6 közül valamelyik helyére tudjuk ezt megtenni, kicserélve a régit az új képpel.

wot1

A regiszráció a weboldal jobb felső részén található “Join now” linkre kattintva érhető el.

wot1b

A regisztrációra 2 módon van lehetőség, amennyiben EREDETI játékkal rendelkezünk:

1, megadva a Dobozos, eredeti játék sorozatszámát

2, Steamen keresztüli bejelentkezéssel. Ez esetben szükség van a (multihoz hasonlóan) játék Eredeti, Steames verziójára és nyilvános Steam profilra.

wot2

 

Regisztráció után a profil oldalunkhoz jutunk, ahol láthatjuk a feltöltött képeinket és – a szerintem legérdekesebb részt – a használt egyedi rendszámtáblánkat. Ennek szerkesztéséhez kattintsunk a táblára vagy a “Profile Customization” lehetőségre.
wot3

Itt kiválaszthatjuk, hogy milyen ország Rendszámtábláját szeretnénk az általunk használt vontatón megjeleníteni, majd a szöveges részre írhatjuk a kívánt (korlátozott hosszúságú) feliratot.

( Fontos! A multiplayer játékban bizonyos szabályoknak meg kell felelnie a rendszámnak. Nem lehet trágár, obszcén, rasszista, másokat sértő, reklám …stb. )

Ha ezzel megvagyunk, jöhet a mentés!

 

Ezzel kész is vagyunk. Ahhoz, hogy a játékban is megjelenjen az egyedi rendszámunk, szükség van rá, hogy a használt profilunk “online” legyen. Ehhez a profil választó képernyőn a profil kiválasztása után a Profil szerkesztésére kell menni és itt az online részhez beírtni a World of Trucks oldalon regisztráláskor megadott adatainkat.

ets2_00121

Ha bármi nem tiszta vagy kérdésetek lenne, írjátok meg kommentben!

Jó szórakozást!