Cégek(Groups) létrehozása az ETS2.hu-n

1 csillag2 csillag3 csillag4 csillag5 csillag (2 votes, average: 4,50 out of 5)


Loading…

Kedves Cégvezetők!

Az ETS2.hu Közösségi kérdőív eredménye alapján megkezdtük az ETS2.hu Közösségi felületeinek átalakítását. Ennek keretén belül bizonyos felületeink megszűnnek, átalakulnak vagy kibővülnek.

A következő napokban fokozatosan fogjuk átalakítani a jelenlegi rendszerünket, első körben a Fórumba történő Új regisztrációkat szüntettük meg, vagyis a Fórumba már nem lehet új felhasználóként regisztrálni. Ez a folyamat első lépése, a későbbiekben a fórum meg fog szűnni vagy át fog alakulni.

Következő nagy és sokakat érintő változás a Cégekkel kapcsolatos. Eddig a cégeket két különböző helyen lehetett felkeresni, megtalálni, de mindkét hely csak 1-1 felhasználói réteghez jutott el, így az információk nem tudtak hatékonyan eljutni minden érintetthez. Ennek átalakítása kezdődött meg a napokban, hamarosan csak egyetlen felületen lesznek elérhetőek a Cégek (Virtuális Fuvarvállalatok), ez a felület pedig nem más, mint a központi Weboldal (www.ets2.hu) új, Cégek (Groups) menüpontja. A Fórum eddigi céges részét töröltük, a Facebookon működő ETS2.hu Cégek csoportot pedig lezárjuk és hamarosan megszüntetjük.

Megkérünk minden Jelenlegi és Leendő Cégvezetőt, hogy Regisztráljanak az ets2.hu Weboldalra, majd hozzák létre a cégüket a Cégek menüpont alatt található “Create Group” lehetőség segítségével.  A Jelenlegi Cég tagokat pedig arra kérjük, hogy szintén regisztrálják magukat az oldalon, majd lépjenek be a cégükbe szintén a Cégek menüpont alatt található, a cégek listájából kiválasztott cégbe a “Request Membership” vagy “Join Group” lehetőségre kattintva.

Hogyan lehet céget létrehozni? Ehhez nyújtanak segítséget az alábbi képek (időközben már le lettek fordítva magyarra a mezők):

cegletrehoz1

cegletrehoz2

 

cegletrehoz3

cegletrehoz4

 

cegletrehoz5

 

cegletrehoz6

Köszönjük az együttműködéseteket!

 

 

 

9058 Összes megtekintés 3 Mai megtekintés

Kapcsolódó bejegyzések