[BETA] Új funkciók Béta tesztje az ETS2.hu-n!

[ratings]

community

Kedves Játékosok!

 

Örömmel értesítünk titeket, hogy az oldal indulása óta a legnagyobb tartalmi bővítést végeztük el az ETS2.hu oldalon.

Az oldal máig gyakorlatilag csak egyoldalú, “olvasó” oldal volt, aminek a célja az információk megosztása volt a közösséggel, interakcióra csak a bejegyzések alatti “Facebook” komment segítségével volt lehetőség.

Ezt az állapotot szerettem volna megváltoztatni és elérni, hogy az ETS2.hu oldal közösségibb élményt nyújtson.

Jelenlegi állapotában a változtatások még “BÉTA TESZT” fázisban vannak, így előfordulhatnak Hibák, nem működő, vagy rosszul megjelenő részek, illetve nyelvi anomáliák (Az oldal bizonyos részei angol nyelvűek, a többi magyar nyelvű).

Fontosabb újdonságok

Eseményfolyam

Ezen az oldalon megtekinthetőek a közösség által végrehajtott események. Hasonló a Facebook “Hírfolyamhoz”.

Megnyílt a Regisztráció az oldalra

– Mostantól bárki regisztrálhat fiókot az oldalra. FONTOS! A Fórum regisztráció nem érvényes ide! Új fiókot kell regisztrálni!

– Az oldalon a BuddyPress nevű bővítmény működik, ennek köszönhetően kibővül lehetőségeket kínál az oldal az alap regisztrációhoz képest:

– Részletesebb Profil oldal
– Barátlista – Barátok tevékenységének követése “hírfolyamban”
– Ismerős meghívása
– Csoportok (Cégek) (Részletesebben lent)
– Teljesítmények (Részletesebben lent)

Természetesen a Regisztrált felhasználói lét előnyei ezzel még nem érnek véget, további funckiók érhetőek el tagjaink számára:

Értékelés

Az oldalra bekerült egy értékelő rendszer is, aminek segítségével bizonyos bejegyzéseket tudtok értékelni 1-5-ig tartó skálán, ezzel kifejezve, hogy mennyire tetszik nektek az adott bejegyzés tartalma.

Csoportok (Cégek)

A rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy különböző Csoportokat hozhassatok létre, ezek a csoportok lehetnek Publikusak, Privát vagy Rejtett csoportok is. FIGYELEM! CSoport létrehozásakor lehetőség szerint 150×150 pixelnél nagyobb képet ne válasszatok ki és figyeljetek oda, hogy jelenleg csak a csoport létrehozásakor lehet képet feltölteni / változtatni!

Ezt a funkciót szánom a Cégek részére, vagyis a cégvezetők itt hozhatnak létre csoportot a cégük számára, adhatnak meg rövid leírást és hívhatnak meg tagokat.

A csoportok számára belső, saját “hírfolyam” érhető el, jelenleg sajnos kicsit “bénán” néz ki a nagyobb csoport “avatarok” miatt.

És végül az egyik legnagyobb újdonság, ami remélem, hogy a legtöbbetek tetszését elnyeri majd:

TELJESÍTMÉNYEK

A változtatások fő gondolata ez volt, vagyis szerettem volna valahogy aktivitásra ösztönözni titeket, erre pedig a legjobb megoldásnak az “Aktivitást jutalmazó rendszert” gondoltam.

Én nagyon szeretem az olyan játékokat vagy oldalakat, ahol különböző feladatok elvégzésével teljesítményeket érhetek el, amiért valamilyen jutalmat kapok, így egy ehhez hasonló rendszert üzemeltem be az ets2.hu közösség számára is. A rendszer szerencsére folyamatosan bővíthető, így akár hetente kerülhetnek majd be új feladatok.

A rendszer lényege az úgynevezett “Karma Pont“. Ezeket lehet kapni változó mennyiségben különféle feladatok elvégzéséért. Másik lehetőség pontok szerzésére az általunk adott “jutalom”. Ennél a formánál nem kell feladatot elvégezni az oldalon, hanem egyéb tevékenység jutalmaként kaphattok pontot, aminek beváltása a legtöbb esetben “Teljesítmény Kód” formájában történik majd. Ezt úgy kell elképzelni, mint egy kedvezményre jogosító kupon kódot, megkapod a kódot, amit az oldal jobb oszlopában a beváltó részen tudsz majd beváltani.

Érdemes a pontokat gyűjteni, mert egyrészt az oldal jobb oszlopában látható lesz egy toplista, ahol egymással versenyezhettek, másrészt a későbbiek folyamán bizonyos mennyiségű pontot ajándékokra válthattok majd be, illetve a toplista élén szereplőket időnként jutalmazni fogjuk.

Az aktuálisan megszerezhető Teljesítményeket a Teljesítmények menüpontban nézhetitek meg!

 

Remélem, hogy ezek az újítások nektek is tetszeni fognak és segítetek a rendszer tesztelési időszakában a visszajelzéseitekkel! Jó szórakozást, Jó pontgyűjtést!