Bella Italia

Örömmel jelentjük be az “Euro Truck Simulator 2: Italia” térkép DLC-t. Az ETS2 térképtervező csapatunk gőzerővel dolgozik rajta és nagyon várjuk, hogy elhozhassuk nektek a gyönyörű Olaszországot a gazdag történelmével és modern iparával.

Biztosan tudjátok, hogy a játék jelenleg is tartalmaz néhány észak-olaszországi várost. Ez a területe a játéknak kapni fog egy extra polírozást a DLC kiadásakor, szóval azok a játékosok is részesülni fognak a térképrészlet frissítéséből, akik úgy döntenek, hogy várnak a DLC megvásárlásával.

A térkép tervezőink már a kutatási szakaszban beleszerettek az új területbe – olyan sok különböző környezet kombinációja fordul elő! Magas hegyektől a tengerpartokig, a gondozott mezőgazdasági területektől a vadregényesebb és szárazabb területekig. Tisztán látható volt, hogy meglehetősen kihívásokkal teli és igényes feladat áll előttünk. Kihoztuk magunkból a legjobbat, hogy a kormány mögül a tipikus Olaszországot lássátok, például az Appenineken keresztülvezető utakon, ahol az alagutak és hidak váltakoznak a festői kilátással és kanyargós szakaszokkal, kilátást nyitva a távoli horizontra. Olaszország földrajza és alakja miatt viszonylag sűrűn helyezkednek el a városok és az ipartelepek az új DLC-ben.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor ez az új Euro Truck Simulator 2 térkép DLC az év végére várható. Reméljük, hogy te is olyan izgatott leszel a munkánktól, amennyire mi izgatottak vagyunk ás értékeled a törekvéseinket, hogy megmutassuk Olaszország olyannak, amilyen: Bella Italia!