Üdv mindenkinek!

Örömmel jelentjük be, hogy a következő közkonvojt holnap február 25.-én vasárnap 19:00-kor kezdődik az American Truck Simulator-ban.

A konvoj mindenki számára nyitva áll, és magába foglalja a konvojvezetőket is. Mivel a konvoj egy dedikált szerveren történik a konvojvezető csoport mentesül néhány közlekedési szabály alól. Vegyétek figyelembe, hogy a túlsúlyos szállítmányok okozhatnak fennakadást, ezért ezek a játékosok valószínű teleportálva lesznek vagy kick-elve lesznek, hogy a konvoj továbbra is rendben bonyolódjon le.

Poster

Jó vezetést!

CC Team: https://forum.truckersmp.com/index.php?/topic/52361-convoy-control-team

Twitch Stream: https://www.twitch.tv/truckersmp

DLC: Arizona (Ingyenes) http://store.steampowered.com/app/463740/American_Truck_Simulator__Arizona

-TruckersMP csapat

Rengeteg pozitív visszajelzést kapunk az ETS2 Special Transport DLC-re. Továbbra is dolgozunk rajta – több útvonal érkezik, valamint pár finom kódfejlesztés. Eközben megkérdőjelezzük az American Truck Simulator hasonló témával kapcsolatos kérdéseit, és úgy érezzük nem maradhatunk tovább sötétben. Jóváhagyjuk az ATS túlméretezett szállítmányait.
A járműcsapatunk jelenleg is rengeteg túlméretes rakományt készít az ATS számára. Amikor az alkotók beállítják az útvonal paramétereket rengeteg tesztelés és ismétlés szükséges ahhoz hogy, az adott rakomány eljusson A pontból B pontba, de csak a megfelelő szintű kihívással érhető el.  Ez nagyon időigényes, ezért jobb lett volna az “útvonaltervezéssel” kezdeni az útvonalakon mielőtt a végleges  rakománymodellek elérhetők lennének. Vessünk egy pillantást erre a pár képre…

Láthatjuk a speciális rakomány helykitöltő pótkocsiját. Tervezőink, ezt használják annak ellenőrzésére, hogy egy bizonyos rakomány amit mi tervezünk elfér-e a játékban a kritikus helyeken. Ha valahol nem illeszkedik általában megpróbáljuk hozzáigazítani a térképet egy két lábbal megemelni egy hidat vagy arrébb helyezni nagyobb sziklákat. Ha egy ilyen változtatás tönkreteheti az adott helyet, akkor keresnünk kell egy alternatív útvonalat. Amint látjátok egyes helyek nagyon szűkek, csak nagyon kevés hely marad.

A Special Transport készítőink rengeteg időt fektetnek a helykitöltés megoldásában, és, ezt az üres dobozt viccesen csak “akváriumnak” nevezik. Amikor a járműcsapat hallott róla, úgy döntöttek, hogy kidolgozzák, ezt a kis viccet. Tehát most amikor megfelelő útvonalakat keresünk az ATS Hammerhead cápája is jó úton halad. 🙂

Helló mindenkinek!

Egy ideje kikértük a véleményeteket a /fix paranccsal kapcsolatban. Ahogyan utána mondtuk, csupán egy maréknyian szavaztak az átlagos havi játékosaink közül, ezért nem kaptunk egyértelműen tiszta képet arról, hogy szerintetek miként kellene működnie a parancsnak.

Ez azt a helyzetet eredményezte, hogy minden maradt a régiben. Habár, miután láttuk a leadott szavazatokat, elolvastuk a reakciókat a Facebook oldalunkon és a hivatalos nemzetközi csoportunkban, valamint beszélgettünk néhány játékossal, úgy döntöttünk, hogy nagy óvatossággal felülvizsgáljuk ismét a dolgot és arra jutottunk, hogy még egy dolgon változtatnunk kell azok számára, akik szeretnék a szimulációt magasabb szintre emelni.

Teljesen kikapcsoltuk a /fix parancsot a szimulációs szervereinken. A szerverek, amelyeken sebességkorlátozás van bekapcsolva szimulációs szervernek minősülnek, tehát akik esemény szervert igényelnek bekapcsolt sebességkorlátozással, azok vegyék figyelembe, hogy ez a parancs nem lesz használható.

Lehet, hogy ez a változás felkelti néhány játékosunkban a reményt, viszont jelenleg nem tervezünk semmilyen további változtatást a paranccsal kapcsolatban.

Jó fuvarozást!

-TruckersMP Team

 

 

 

Mostantól a népszerű Truckers MP (multiplayer) hírei is megjelennek az oldalunkon magyarul.

A könnyebb felismerhetőség és átláthatóság érdekében a multiplayeres hírek előtt [Truckers MP] jelölést fogunk alkalmazni.

Reméljük, hogy sokak számára tudunk majd ezáltal újabb hasznos információkat közvetíteni.

A hagyományos kínai csillagjegy ma egy 12 éves ciklust ismétel. A 2018-as év a kutyák éve. Ennek megfelelően megünnepeltük mi is az ETS2-ben. A Chinese Paint Jobs Pack egy új kabinfestéssel bővült. Ez, csak egy kis kozmetika ami természetesen mindenki számára ingyenes lesz, aki rendelkezik ezzel a DLC-vel.

Annak érdekében, hogy ezek az ünnepek még ünnepélyesebbé váljanak a Steam Holdújév eladásához csatlakozunk egy különleges Lunar New Year Bundle Steam csomaggal.